Ga naar inhoud
smokingbarrels.nlsmokingbarrels.nl
  • Home
  • Barrel
  • Kennisportaal
    • Technieken
    • Features
    • Recepten
  • Contact
    • Geen producten in de winkelwagen.

      Terug naar winkel

Goudbruin gegrilde beer can chicken op een houten snijplank. De kip is gekruid en staat rechtop op een bierblikje voor een sappige en smaakvolle bereiding.

Beer can chicken

Lees recept!
Pizzeta op de BBQ: Gegrilde pizzeta met mozzarella, Parmezaanse kaas en gegrilde toppings op de BBQ.

Pizzeta’s

Lees recept!
Een bord met perfect gegaarde Spicy Korean Spareribs, geserveerd met krieltjes en een romige mayodip.
Spicy Korean Sparibs
Lees recept
Eend aan een touw boven een barbecuevuur. Beschrijving: De eend hangt aan een slagerstouw in The Barrel barbecue, langzaam draaiend boven het vuur voor een gelijkmatige garing.

Duck à la ficelle

Lees recept!
Gegrilde kip met chimichurri en een salade met rode biet, rucola en kaas, geserveerd op een houten tafel met The Barrel barbecue op de achtergrond.

Kip Chimehuin met Geroosterde Bieten

Lees recept!
Bord met Spaanse octopus, aardappelen en aioli

Octopus Galicia

Lees recept!
Foto van een bord kippenvleugels met srirachasaus en peterselie eroverheen:

BBQ Tandoori Chicken

Lees recept!

Dipbread Rozemarijn

 

Lees recept!
Een bord met gegrilde sardines, geserveerd met gegrilde paprika’s, een frisse saus en takjes peterselie ter garnering

Sardientjes & Paprika

Lees recept!
Opengesneden Double Stacked BBQ Burger met sappig vlees,en verse toppings op een briochebroodje.

Double Stacked Burger

Lees recept
Een chef verspreidt een zelfgemaakte BBQ rub over een stuk vlees met zijn handen, met op de achtergrond de veelzijdige The Barrel barbecue

Texas Spareribs

 

 

Lees recept!
Gegrilde kwartel die in de vertical barrel hangt.

Gegrilde Kwartel met Salie Bearnaisesaus

Lees recept!

Charcuterie & Smoke

Lees recept!

Gerookte Poon op Gegrilde Flespompoen

Lees recept!
Broodjes pulled pork op een brioche bun met gepekelde rode ui op een snijplank.

Original Pulled Pork

Lees recept!

Pollo Asado

 

Lees recept!
Maak zelf smokey baba ganoush op de BBQ! Deze heerlijke rokerige auberginedip is perfect als voorgerecht of bijgerecht voor een zomerse barbecue.

Smokey Baba Ganoush

Lees recept!

Rosbief Carpaccio

Lees recept!
Chef bereidt zalm voor op The Barrel BBQ

Koud Gerookte Zalm

Lees recept!

Bacon Blue Cheese Burger

Lees recept!

Smoking Barrels

Rietzangerweg 5, 1111VG Diemen                                                                                                           KVK: 89757459

 

Ons bedrijf

  • Algemene voorwaarden
  • Contact
  • Verzend- en Retour Policy 
  • Privacy Policy
  • Cookies Policy

Ons bedrijf

  • Algemene voorwaarden
  • Contact
  • Verzend- en Retour Policy 
  • Privacy Policy
  • Cookies Policy

Account

  • Mijn bestellingen
  • Mijn account

Smoking Barrels

Rietzangerweg 5, 1111VG Diemen                                                                                                           KVK: 89757459

Ons bedrijf

  • Algemene voorwaarden
  • Contact
  • Verzend- en Retour Policy 
  • Privacy Policy
  • Cookies Policy

Ons bedrijf

  • Algemene voorwaarden
  • Contact
  • Verzend- en Retour Policy 
  • Privacy Policy
  • Cookies Policy

Account

  • Mijn bestellingen
  • Mijn account
  • Home
  • Barrel
  • Kennisportaal
    • Technieken
    • Features
    • Recepten
  • Contact

Geen rooksignalen nodig!

Wij sturen je alle BBQ-Deals en recepten rechtstreeks naar je inbox



    Geen rooksignalen nodig!

    Wij sturen je alle BBQ-Deals en recepten rechtstreeks naar je inbox



      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      Registreren

      Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

      Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

      Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
      Meer informatie Aanvaarden